Osteopathie Zeist

Denkt u erover na om naar een osteopaat te gaan voor uw klachten? OsteopathieZeist – Pouw & van Santen is uw osteopaat in de omgeving van Zeist. Met welke klachten is het raadzaam om naar een osteopaat te gaan? De meest voorkomende klachten die wij behandelen zijn hoofdpijn, een tenniselleboog en rugpijn. De oorzaak hiervan kan zijn dat de mobiliteit van het orgaan of de spier wordt verstoord. Met osteopathie gaat osteopathie Pouw & van Santen kijken naar de immobiele structuren in het lichaam en wordt de mobiliteit hersteld.  Door deze weer in beweging te krijgen wordt de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen positief beïnvloed. Om de mobiliteit terug te krijgen worden de behandelingen met onze handen uitgevoerd. Hierbij wordt het gehele lichaam onderzocht. Het pijnpunt is namelijk niet altijd de veroorzaker van de klachten.

Bent u benieuwd of osteopathie de oplossing is voor uw klachten? Of heeft u nog vragen? Vraag een gratis infoconsult aan of neem contact op 06-15455145 of stuur een mail naar info@osteopathiepouwvansanten.nl.

Wie behandelt osteopathie regio Zeist? 

In feite behandelen wij iedereen. Osteopathie is namelijk geschikt voor alle leeftijdscategorieën. Osteopathie Pouw & van Santen heeft zicht gespecialiseerd in de osteopathie bij volwassenen, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s. Hieronder zijn de verschillende doelgroepen opgesomd met extra informatie.

Wat zijn de kosten voor een consult bij osteopathie regio Zeist? 

De kosten voor een consult verschillen per leeftijdscategorie. Volwassenen betalen €85 per consult en kinderen tot 18 jaar betalen €75 per consult. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten, met een uitloop tot maximaal 60 minuten. Een voordeel van osteopathie Pouw & van Santen is dat u de mogelijkheid heeft om per consult te betalen. Gemiddeld heeft u 3 tot 5 behandelingen nodig om van uw klachten af te komen.

Voordat u een consult bij ons afneemt raden wij aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. In veel gevallen wordt osteopathie deels vergoed.

Contactgegevens van osteopathie regio Zeist 

Bent u door bovenstaand verhaal benieuwd of osteopathie ook voor u een uitkomst kan zijn? Neem dan contact op via 06-15455145 of een e-mail sturen naar info@osteopathiepouwvansanten.nl. U kunt natuurlijk ook een afspraak met ons inplannen. Klik op de afspraak button rechts in beeld.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This