Miranda Pouw

Mirranda Pouw is na het succesvol afronden van de 6-jarige osteopathie studie gestart als osteopaat. Zij is afgestudeerd me de casestudy: “het effect van osteopathie bij angststoornis”.  Zij heeft samen met René praktijk in Amersfoort-Centrum. Haar specialisaties zijn o.a.: klachten bij kinderen en baby’s, klachten bij vrouwen tijdens en na de zwangerschap en fertiliteitsklachten. Het NRO (Nederlands Register van Osteopathie) heeft als kwaliteitsnorm dat osteopaten zich regelmatig dienen bij te scholen.

Het meest fascinerend vindt zij de non-verbale communicatie met het lichaam. Dit is vooral bij de jongste patiëntjes van toepassing; zij kunnen immers niet hun ongemak uitleggen. Door constant attent te zijn op de signalen die een patiënt afgeeft ligt haar uitdaging om zoveel mogelijk binnen comfort en toch effectief te werken.

Mirranda: “Mijn onderzoekstechnieken zijn door de jaren heen sterk ontwikkeld; ik kan snel de oorsprong van de pijnklacht vinden. Hierdoor kan ik de behandeling met de juiste focus doen en is het herstel optimaal. Of de klacht nu chronisch is, of acuut u kunt met elk lichamelijk ongemak bij ons terecht”.

Nascholing

  • Osteopathie bij kinderen (Centrum voor Osteopathie Antwerpen)
  • Osteopathie en Wetenschap (Van Dun)
  • Korte hefboomtechnieken (Daryl Herbert)
  • Pelvis Minor (m.b.t. klachten in het vrouwelijke bekken)
  • Snijzaal UMC (onderste extremiteiten en abdomen)

Werkdagen:

Amersfoort Centrum: maandag, donderdag en vrijdag

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Miranda Pouw, osteopathie Amersfoort

Share This