Vergoedingen & tarieven

Vergoeding

Osteopathie wordt door de meeste ziektekostenverzekering gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering. Afhankelijk van de verzekeraar en het pakket kunnen hier verschillen in zitten. Om zeker te weten wat uw vergoeding is, kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeraar. U kunt ook de zorgwijzer checken.
De vergoedingen voor osteopathie gaan niet ten koste van het eigen risico!

Een verwijzing van de huisarts is in principe niet noodzakelijk. Een vereiste voor de verzekering is dat de betreffende osteopaat geregistreerd staat bij het NRO (Nederlands Register Osteopathie) en eventueel lid is van het NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie). Miranda Pouw en René van Santen zijn ingeschreven bij het NRO en NVO.

Zo kunt u er verzekerd van zijn dat in deze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan. En dat uw factuur gedeeltelijk kan worden vergoed door uw aanvullende ziektekostenverzekering.

Osteopathie behandelingen

De behandelingen duren in onze praktijk 45 minuten. De behandelingen vinden doorgaans niet wekelijks plaats. Afhankelijk van de klachten zitten er twee tot vijf weken tussen de consulten. Deze tijd is nodig om de verandering te kunnen integreren.

Doorgaans is zijn er drie tot vijf  behandelingen nodig om een verandering van klachten op te merken. Bij elk consult wordt de voortgang besproken. Is er geen verandering van klachten dan wordt in overleg met u bekeken of doorgaan zinvol is. Wij werken samen met  therapeuten en paramedici en kunnen u informeren over andere therapievormen als dit een aanvulling kan zijn voor uw herstel.

Tarieven

Volwassenen € 90,00
Baby’s en kinderen € 90,00

Het is gewenst om direct na de behandeling het bedrag via pin te voldoen. Wij sturen u digitaal de factuur op.
Deze is in te dienen bij uw verzekeraar.
Indien u verhinderd bent om de geplande afspraak na te komen, verzoeken wij u dit 24 uur van te voren door te geven. Anders zijn we genoodzaakt hiervoor kosten te rekenen.

Osteopathie is voor iedereen!
Heeft u een hulpvraag maar kunt u het niet betalen? Maak het bespreekbaar met ons, dan kunnen we hierin tegemoet komen.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Geregistreerd bij:

NVO NRO

AGB code Miranda Pouw:
90-100124
AGB code René van Santen:
90036540

Praktijkcode: 90(0)15269

Share This