Osteopathie Soest

Wanneer osteopathie in de omgeving van Soest voor u van belang is? Wanneer u aanhoudende fysieke klachten heeft. Denk hierbij aan klachten als pijn, ongemak en functieverlies. De oorzaak hiervan kan zijn dat de mobiliteit van het orgaan of de spier wordt verstoord. Met behulp van osteopathie Soest gaat osteopathie Pouw & van Santen deze mobiliteit herstellen en wordt er gekeken naar de immobiele structuren in het lichaam. Door deze weer in beweging te krijgen wordt de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen positief beïnvloed. De behandelingen worden doorgaans met onze handen gedaan. Op deze manier kunnen we de bron goed aanpakken. Hierbij wordt het gehele lichaam onderzocht. Het pijnpunt hoeft namelijk niet altijd de veroorzaker te zijn van de klachten.

Herkent u zich in bovenstaande? Aarzel niet en neem contact met ons op via 06-15455145 of stuur een mail naar info@osteopathiepouwvansanten.nl. We kijken dan samen met u op welke manier wij u kunnen helpen. U kunt ook een gratis infoconsult bij ons aanvragen.

Osteopathie regio Soest: voor wie zijn wij de osteopaat?Osteopathie Soest

Osteopathie is geschikt voor iedereen. Mensen in alle leeftijdscategorieën kunnen last krijgen van bovenstaande klachten. Osteopathie Pouw & van Santen is gespecialiseerd in de osteopathie bij volwassenen, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s. Via onderstaande links kunt u meer informatie vinden per doelgroep.

Osteopathie regio Soest: wat zijn de kosten? 

Voordat we de kosten benoemen raden wij u aan om langs te gaan bij uw zorgverzekeraar. In de meeste gevallen wordt osteopathie namelijk vergoed. Neem contact op met uw zorgverzekeraar en kom erachter.

Wordt osteopathie niet vergoed, dan heeft u bij Pouw & van Santen de mogelijkheid om per consult te betalen. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten met eventuele uitloop tot 60 minuten. Benieuwd wat de kosten zijn voor een consult van 45 minuten?

  • Voor volwassenen bedraagt dit €85,-;
  • Voor kinderen tot 18 jaar bedraagt dit €75,-.

U heeft gemiddeld 3 tot 5 consults nodig om van uw klachten af te komen. Na deze behandelingen bepalen we samen of u nog meer behandelingen nodig heeft. 

Osteopathie regio Soest: contactgegevens.

Bent u door bovenstaand verhaal benieuwd of osteopathie ook voor u een uitkomst kan zijn? Neem dan contact op via 06-15455145 of stuur een mail naar  info@osteopathiepouwvansanten.nl. U kunt natuurlijk ook een afspraak met ons inplannen. Klik op de afspraak button rechts in beeld.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This