Osteopathie Leusden

Osteopathie LeusdenHeeft u last van pijn, ongemak of functieverlies en woont u in de omgeving van Leusden? Dan is osteopathie Pouw & van Santen mogelijk de oplossing voor u. Osteopathie Leusden herstelt de mobiliteit en er wordt gekeken naar de immobiele structuren in het lichaam. Door deze weer in beweging te krijgen wordt de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen positief beïnvloed. Het gehele lichaam wordt onderzocht en de behandelingen worden uitgevoerd met onze handen. Het pijnpunt is namelijk niet altijd de veroorzaker van de klachten.

 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of wilt u een gratis infoconsult? Neem contact op via 06-15455145 of stuur een mail naar info@osteopathiepouwvansanten.nl.

Osteopathie regio Leusden: welke leeftijdscategorieën behandelen jullie? 

Wij behandelen eigenlijk alle leeftijdscategorieën. We zijn echter wel gespecialiseerd in osteopathie bij volwassenen, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s. Wanneer u op onderstaande links klikt krijgt u meer informatie per leeftijdscategorie.

Osteopathie regio Leusden: ben ik verzekerd?  

In de meeste gevallen bent u verzekerd, en wordt osteopathie vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij raden aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u vertellen of osteopathie in uw geval wordt vergoed.

Wordt osteopathie niet vergoed, dan is er het voordeel dat u bij osteopathie Pouw & van Santen de mogelijkheid heeft om per consult te betalen. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten met eventuele uitloop tot 60 minuten. Benieuwd wat de kosten zijn voor een consult van 45 minuten?

  • Voor volwassenen bedraagt een consult €85,-
  • Voor kinderen tot 18 jaar bedraagt een consult €75,-

U heeft gemiddeld 3 tot 5 consults nodig om van uw klachten af te komen. Na deze behandelingen bepalen we samen of u nog meer behandelingen nodig heeft.

Hoe neem ik contact op met Osteopathie regio Leusden? 

Bent u benieuwd of osteopathie de oplossing is voor uw klachten? Of heeft u nog vragen? Vraag een gratis infoconsult aan, neem contact op via 06-15455145 of stuur een mail naar info@osteopathiepouwvansanten.nl. We kijken samen wat de beste oplossing is voor uw klachten.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This