Osteopathie Amersfoort

Osteopathie AmersfoortHeeft u chronische of acute klachten? Osteopathie Pouw & van Santen kijkt verder! Met welke klachten kan ik terecht bij een osteopaat? Osteopathie Amersfoort behandelt alledaagse klachten, maar ook langdurige en onbegrepen klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn, een tenniselleboog, rugpijn, incontinentieproblemen, menstruatiestoornissen of vermoeidheidsverschijnselen. Staat uw klacht er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen welke behandeling voor u van toepassing is.

 

Bij osteopathie wordt het hele lichaam onderzocht. Er wordt gezocht naar de oorsprong van uw klachten. Dit kan op een hele andere plek zijn dan waar de pijn vandaan komt. De behandelingen worden uitgevoerd met de handen. De immobiele structuren in het lichaam worden op deze manier weer in beweging gebracht. De aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen worden hierdoor positief beïnvloed.

Bent u er nog niet zeker van of osteopathie iets voor u is? Vraag dan een gratis infoconsult aan. We bespreken uw klachten, onderzoeken het lichaam en we bekijken samen welke behandeling voor u van toepassing kan zijn. Bel naar +31(0)6 154 55 146 of stuur een mail naar info@osteopathiepouwvansanten.nl.

Osteopathie Amersfoort: wie behandelen wij?

Osteopathie Pouw & van Santen is voor iedere leeftijdscategorie dé osteopaat in Amersfoort. Wij zijn echter wel gespecialiseerd in osteopathie bij volwassenen, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s. Wilt u meer informatie per leeftijdscategorie? Klik op een van onderstaande links:

Osteopathie Amersfoort: wat zijn de kosten?

Wanneer u naar osteopathie Amersfoort gaat, worden de kosten in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u dit zeker weten, dan adviseren wij u om even contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Wij willen niet dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Om deze reden heeft u bij ons de mogelijkheid om per consult te betalen. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten (met eventuele uitloop naar 60 minuten) en kost voor volwassenen €85. Voor kinderen tot 18 jaar is dit €75. Gemiddeld genomen duurt het 3 tot 5 behandelingen om te zien of osteopathie de manier is om u van uw klachten te verlossen. Na deze behandelingen bepalen we samen of het zinvol is om door te gaan.

Osteopathie Amersfoort: hoe kunt u ons bereiken?

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandelingen, heeft u interesse of heeft u andere vragen? U kunt ons bereiken via +31(0)6 154 55 146 of stuur een e-mail naar info@osteopathiepouwvansanten.nl. Daarnaast kunt u ook meteen een afspraak inplannen. Dit doet u door op de button rechts te klikken.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This