Osteopaat Zeist

Heeft u aanhoudende fysieke klachten waar u maar niet vanaf komt? Osteopathie Pouw & van Santen is uw osteopaat in de regio Zeist. Bij osteopaat Zeist kijken wij verder dan het pijnpunt of de klacht zelf. Wij onderzoeken immobiele structuren in het gehele lichaam die mogelijk spanningen of klachten veroorzaken op een andere plek in het lichaam. Met behulp van onze manuele behandeltechnieken worden immmobiele structuren weer in beweging gebracht. De aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen wordt positief beïnvloed. Dus bent u woonachtig in de regio Zeist en zoekt u een oplossing voor uw aanhoudende klachten? Osteopathie Pouw & van Santen is uw osteopaat. Klik hier voor een gratis infoconsult en samen kijken we wat wij voor U kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Osteopaat in de buurt van Zeist: Wanneer kunt u bij ons terecht?

Osteopaat Zeist

Osteopathie Pouw en van Santen is gespecialiseerd in osteopathie bij baby’s, volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen. Echter kan osteopaat Zeist voor alle leeftijden en doelgroepen uitkomst bieden. Dus valt u niet onder bovengenoemde doelgroep? Neem vooral contact met ons op en we bespreken uw specifieke situatie.

Lees hier meer over:

Tarieven osteopaat regio Zeist

Tegenwoordig wordt osteopathie in veel gevallen volledig of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit verschilt echter per zorgverzekeraar en is afhankelijk van uw persoonlijke verzekering. Wilt u weten of osteopathie in uw geval wordt vergoed? Neem contact op met uw zorgverzekeraar. U kunt ook de zorgwijzer checken.

Wanneer u niet verzekerd bent is het ook mogelijk om per consult te betalen. Volwassenen betalen €85 per consult en kinderen tot 18 jaar €75. Een behandeling duurt gemiddeld 45 minuten (eventuele uitloop naar 60 minuten). We hebben 3 tot 5 behandelingen nodig om te kijken of osteopathie iets kan betekenen voor uw klachten. De meeste mensen zijn binnen die periode van hun klachten verlost. Uiteraard zijn daar uitzonderingen op en bekijken wij per situatie wat er nodig is om uw klachten te verhelpen.

Contact osteopaat regio Zeist

Wilt u meer informatie over uw osteopaat in de regio Zeist? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 06-154 55 146 of stuur een e-mail naar info@osteopathiepouwvansanten.nl. Klik op de button hiernaast om een afspraak met ons in te plannen.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This