Osteopaat Utrecht

Osteopaat UtrechtBent u woonachtig in Utrecht of omgeving en bent u op zoek naar een geschikte Osteopaat? Osteopathie Pouw & van Santen is gevestigd in Amersfoort maar wij behandelen met enige regelmaat mensen uit Utrecht. Als osteopaat Utrecht proberen wij iedereen van zijn of haar aanhoudende fysieke klachten af te helpen. Hoe wij dit doen? Osteopathie Pouw & van Santen focust zich op structuren in het lichaam die niet meer naar behoren functioneren of immobiel zijn. Door deze weer in beweging te brengen, worden voedingsstoffen beter aangevoerd worden en afvalstoffen beter afgevoerd worden.

Het onderzoek en de behandeling voeren wij uit met onze handen. Door met onze handen organen of spieren weer in beweging te krijgen kunnen wij in de meeste gevallen uw klachten verhelpen. Wij onderzoeken hierbij altijd het gehele lichaam. Het pijnpunt hoeft namelijk niet de oorzaak te zijn van uw klacht.

Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden. U kunt ook geheel vrijblijvend een gratis infoconsult bij ons aanvragen.

Osteopaat regio Utrecht voor baby’s, kinderen, volwassenen & zwangeren. 

Als osteopaat in de omgeving Utrecht zijn wij gespecialiseerd in osteopathie voor baby’s, kinderen, volwassenen en zwangere vrouwen. Osteopathie is in bijna alle gevallen toe te passen. Wilt u meer weten? Klik op onderstaande links om meer te weten te komen over:

Osteopaat regio Utrecht: wat kost osteopathie?

Bij Osteopathie Pouw & van Santen is het mogelijk om per consult te betalen. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten. Voor een consult van 45 minuten hanteren wij de volgende tarieven:

  • Volwassenen: €85;
  • Kinderen tot 18 jaar: €75;

Echter wordt osteopathie in veel gevallen volledig of gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. U kunt dit voor alle zekerheid even controleren door contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. U kunt ook de zorgwijzer checken.

Om een klacht te verhelpen rekenen wij over het algemeen 3 tot 5 behandelingen. Daarna bepalen we in overleg met u wat nodig is.

Plan online een afspraak in via de gele button aan de rechterkant.

Contact met osteopaat regio Utrecht

Wilt u meer weten over uw osteopaat in omgeving Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 154 55 146 of info@osteopathiepouwvansanten.nl.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This