Osteopaat Nijkerk

Heeft u last van aanhoudende fysieke klachten en bent u opzoek naar een osteopaat in de omgeving Nijkerk? Osteopathie Pouw & van Santen uit Amersfoort is uw osteopaat! Osteopathie is een manuele vorm van geneeskunde waarbij wordt gekeken naar immobiele structuren in het lichaam. Door deze te verhelpen hopen wij dat u afscheid kunt nemen van uw klachten. Pijn, ongemak of functieverlies is in veel gevallen niets anders dan een afgenomen mobiliteit van een orgaan, spier of ander weefsel. Hierdoor wordt de uitwisseling verstoord. Met behulp van manuele behandeltechnieken brengen wij uw lichaam weer in beweging. Het gehele lichaam wordt onderzocht, omdat het pijnpunt niet altijd de veroorzaker hoeft te zijn van uw klachten. Over het algemeen bent u na 3 tot 5 behandeling van uw klacht(en) af (afhankelijk van de klacht)!

Wilt u meer weten? Vraag een gratis infoconsult bij ons aan. Wij bespreken uw klachten en bekijken hoe wij u kunnen helpen.

Osteopaat regio Nijkerk: voor wie is osteopathie geschikt?

Osteopaat NijkerkIn principe behandelen wij als osteopaat alle denkbare leeftijdscategorieën. Echter zijn wij gespecialiseerd in de osteopathie bij baby’s, volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen. Wilt u hier meer over lezen? Klik op onderstaande linkjes:

Osteopathie voor baby’s;

Osteopathie voor kinderen;

Osteopathie voor Volwassenen;

Osteopathie voor zwangere vrouwen;.

Tarieven osteopaat regio Nijkerk 

Voor de behandeling van uw klachten hanteren wij vaste tarieven per consult. Zo betalen volwassenen €85 per consult. Kinderen tot 18 jaar betalen €75 per consult.

De praktijk wijst vaak uit dat osteopathie voor een deel of helemaal vergoed wordt vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Dit verschilt echter per verzekering, daarom verzoeken wij u om hierover contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0615455145 of info@osteopathiepouwvansanten.nl. Liever een gratis infoconsult? Dat is mogelijk bij osteopathie Pouw & van Santen. Klik hier voor een gratis infoconsult. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak met ons inplannen. Klik hiervoor op de afspraak button rechts in beeld.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This