Osteopaat Maarssen

Heeft u last van aanhoudende fysieke klachten en weet u niet waar de oorzaak ligt? Dan is osteopathie mogelijk de oplossing. Osteopathie Pouw & van Santen is de osteopaat in de omgeving van Maarssen. Wat is osteopathie? Osteopathie is een manuele vorm van geneeskunde waarbij wordt gekeken naar immobiele structuren in het lichaam. Door deze weer in beweging te krijgen wordt de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen positief beïnvloed. Als osteopaat Maarssen onderzoeken en behandelen we de bewegelijkheid van verschillende weefsels en structuren. Pijn, ongemak en functieverlies worden in

de meeste gevallen veroorzaakt door het feit dat de mobiliteit van een orgaan of spier wordt verstoord. Het gehele lichaam wordt onderzocht, omdat het pijnpunt niet altijd de veroorzaker hoeft te zijn van uw klachten. De behandeling gebeurt met onze handen. Stel uw gezondheid centraal!

Wilt u graag een keer langskomen? Dat kan! Vraag een gratis infoconsult bij ons aan of neem contact op via 06-15455145.

Voor wie is osteopaat regio Maarssen geschikt?

Osteopaat Maarssen

Osteopathie is geschikt voor alle leeftijdscategorieën. Osteopathie Pouw & van Santen zijn gespecialiseerd in osteopathie voor volwassenen, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s. Wilt u hier meer over lezen? Klik op onderstaande links:

Osteopaat regio Maarssen: wat zijn de kosten?

In de meeste gevallen wordt osteopathie volledig of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Per verzekeraar kan hier echter verschil in zitten. Om erachter te komen of uw behandelingen vergoed worden raden wij aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u voorzien van de juiste informatie.

Worden de behandelingen niet vergoedt door uw verzekeraar, dan is het mogelijk om per consult te betalen. Een consult heeft een gemiddelde duur van 45 minuten met eventuele uitloop tot 60 minuten. De kosten voor een consult zijn voor volwassenen €85 en voor kinderen tot 18 jaar €75.

Gemiddeld heeft u drie tot vijf behandelingen nodig om van uw klachten af te komen. Daarna kijken we samen hoe we in het vervolg verdergaan.

Contactgegevens osteopaat regio Maarssen

Bent u nieuwsgierig geworden? Of wilt u extra informatie ontvangen? Neem contact met ons op via 06-15455145 of stuur een mail naar info@osteopathiepouwvansanten.nl. Wilt u graag een afspraak maken? Klik dan op de afspraak button rechts in beeld.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This