Osteopaat Amersfoort

Wanneer u aanhoudende fysieke klachten heeft, is osteopathie Pouw & van Santen uw osteopaat in Amersfoort. Als osteopaat kijken wij altijd verder dan de klacht zelf. Maar wat is osteopathie eigenlijk? Bij osteopathie wordt gezocht naar structuren in het lichaam die minder goed bewegen. Door deze weer in beweging te brengen wordt de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen positief beïnvloed. Herstel van klachten kan dan plaatsvinden.

Pijn, ongemak en functieverlies worden in de meeste gevallen veroorzaakt door het feit dat de mobiliteit van een orgaan of spier wordt verstoord. We gaan met een grondig onderzoek op zoek naar verminderde bewegelijkheid en pijnpunten in het lijf en brengen het weer in beweging.

Bent u woonachtig in Amersfoort of omgeving, en heeft u aanhoudende fysieke klachten? Neem contact met ons op. Samen bepalen we wij u kunnen helpen door middel van osteopathie.

Liever een gratis infoconsult? Dat is mogelijk bij osteopathie Pouw & van Santen. Klik hier voor een gratis infoconsult.

Voor wie zijn wij de osteopaat in Amersfoort?

Osteopaat Amersfoort

Osteopathie is toe te passen is op alle verschillende leeftijdscategorieën. Wij zijn als osteopaat gespecialiseerd in de osteopathie bij baby’s, volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen. U leest hier meer over osteopathie bij de verschillende doelgroepen.

Osteopathie voor baby’s

Osteopathie voor kinderen;

Osteopathie voor Volwassenen;

Osteopathie voor zwangere vrouwen;.

 

Wat kost osteopathie in Amersfoort? 

In de meeste gevallen wordt osteopathie volledig of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Per verzekeraar kunnen hier grote verschillen in zitten. Om erachter te komen of uw behandelingen vergoed worden, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Een consult duurt gemiddeld 45 minuten en kost voor volwassenen €85. Voor kinderen tot 18 jaar is dit €75.
Gemiddeld genomen duurt het 3 tot 5 behandelingen om te zien of osteopathie de manier is om u van uw klacht te helpen. Na deze behandelingen bepalen we samen met u of doorgaan nog zinvol is. Baby’tjes zijn vaak met 1 á 2 behandelingen van hun klachten af.

Baby's

Contact

Wilt u meer weten over ons als osteopaat in Amersfoort? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via +31(0)6 154 55 146 of via info@osteopathiepouwvansanten.nl. Ook heeft u de mogelijkheid om via de button rechts direct een afspraak met ons in te plannen.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This