Osteopaat Vathorst

Osteopaat LeusdenHeeft u last van aanhoudende fysieke klachten en bent u opzoek naar een osteopaat in de omgeving van Leusden? Dan is osteopathie Pouw & van Santen de geschikte osteopaat voor u. Osteopaat Leusden helpt u van aanhoudende fysieke klachten af. Deze klachten kunnen onder andere pijn, ongemak en functieverlies zijn. Door onze behandelingen worden de immobiele structuren in het lichaam weer in beweging gebracht waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen positief worden beïnvloed.

Ten eerste wordt het gehele lichaam onderzocht. Het pijnpunt hoeft namelijk niet altijd de veroorzaker te zijn van uw klachten. Daarna vindt de behandeling plaats.

Heeft u last van aanhoudende klachten en wilt u graag meer weten over osteopathie? Neem gerust eens contact met ons op via 06-15455145 of stuur een mail naar info@osteopathiepouwvansanten.nl.

Osteopaat regio Leusden: wie behandelen wij?

In feite is osteopathie geschikt voor alle leeftijdscategorieën. Als osteopaat Leusden zijn wij gespecialiseerd in osteopathie voor volwassenen, zwangere vrouwen, kinderen en baby’s. Wanneer u klikt op onderstaande links komt u meer te weten over de specifieke doelgroep:

Wat zijn de kosten van osteopaat regio Leusden? 

Bij osteopathie Pouw & van Santen bieden wij de mogelijk aan om per consult te betalen. Op deze manier zijn de kosten voor u verspreid. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten. Voor een consult van 45 minuten hanteren wij de volgende tarieven:

  • Volwassenen €85,-
  • Kinderen tot 18 jaar €75,-

U heeft gemiddeld drie tot vijf behandelingen nodig om van uw klachten af te komen. Na deze behandelingen bepalen we samen of u nog meer behandelingen nodig heeft. Baby’tjes hebben doorgaans minder behandelingen nodig, 1 á 2 behandelingen zijn vaak voldoende.

In veel gevallen wordt osteopathie volledig of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Let wel op dat hier per verzekeraar grote verschillen in kunnen zitten. Om erachter te komen of uw behandelingen vergoed worden raden wij aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u voorzien van de juiste informatie.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-15455145 of een mail sturen naar info@osteopathiepouwvansanten.nl. U kunt natuurlijk ook een afspraak met ons inplannen. Klik op de afspraak button rechts in beeld.

Afspraak maken

Bel voor een afspraak

+31(0)6 15455146

of maak een

Share This